Rise N Shine

Als jong kind had ik al last van rare, onplezierige energieën om me heen waardoor ik mezelf niet altijd even goed in mijn vel voelde.

Als ik naast iemand zat, voelde ik mijn eigen energie wegstromen en nam ik de spanning en de stress van de ander over. De andere voelde zich dan gelukkig maar ik voelde me gesloopt. Daardoor voelde ik me vaak onzeker en alleen, onbegrepen en "niet thuis". In groepen kon ik mijn draai niet vinden en ik was jaloers op al degene die in mijn ogen zo gemakkelijk door het leven leken te gaan. Herken je dat gevoel?


De moment dat ik de huisarts en de psycholoog om hulp vroeg, merkte ik dat niemand mij echt gericht kon helpen. Ik heb mezelf vaak de vraag gesteld wat doe ik toch mis? Waarom ben ik niet gelukkig? Wie ben ik en hoe leef ik mijn volle potentieel?


Body Mind Release kwam op mijn pad en ik begon aan het traject dat afkomstig is uit Nederland en nog maar amper gekent is in België. In dat traject leerde ik om ballast los te laten en positieve gevoelens weer te halen. Al vrij snel voelde ik mezelf beteren en na drie maanden stond ik verbazingwekkend opnieuw in mijn eigen kracht te stralen. 


Meer en meer kom ik tot bewustwording, waar mijn missie duidelijk is. Ikzelf werd Body Mind Release Thereapeut, de tweede in België, gezegend met een aantal healers kwaliteiten. De dankbaarheid en het geluk dat ik ervaar, is van onschatbare waarde.


Het kost veel moed om jezelf uit de modder te trekken en de werkelijkheid te overstijgen die je gevangen houd. Maar, 


             "Jij bent je ballast niet... Je draagt deze hooguit bij je"

BIO Nathalie Verbraeken

° 27 oktober 1984


Zorgkundige - Ziekenhuis Geriatrische Verpleegkundige - Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk -  Wondzorgverpleegkundige - Eigen Bedrijf Thuisverpleging


Levensschool: inzicht in ziekte en gezondheid

Body Mind Release Therapeut

Yoga Teacher for healing & balance

Sjamanistische cursussen