Bijzondere reis

Als kleine, altijd vrolijke meisje had ik al een gevoeligheid voor energieën.

We komen stilaan in een nieuwe wereld waarin een holistische benadering steeds meer belangrijk wordt. We mogen ons bewust gaan worden dat energetische ballast ons steeds omlaag trekt en het is namelijk essentieel dat wij die ballast gaan transformeren in een blijvende positieve energie zodat we samen kunnen evolueren naar een steeds hoger frequentie niveau. Alleen op die manier kunnen wij ons volle potentieel gaan leven, zonder daar nog last van te hebben. 


Daar waar de kracht van mijn coaching ligt, licht mijn hart. Welkom in de wereld van Body Mind Release! Als tweede coach in België, leer ik je hoe jij jezelf kan leren om los te laten wat niet bij je past en gaat weerhalen wat wel bij je hoort. You are never gonna not shine again, als jij er ook effectief wil komen.

Daarbovenop cover ik je in sunshine en plaats je in een hartje in plaats van in een hokje. Bij mij hoef je niet te praten over je problemen, want ik weet dat dit jou eerder niet vooruit geholpen heeft. 

Hi, welkom! Ik ben Nathalie en "Het zonnetje in huis" werd me al snel door mijn omgeving als lijfspreuk gegeven. Ik werd geboren met een mysterieuze schatkaart en een rugzakje vol positieve vibes. Perfectionistisch, plichtsgetrouw en met een grote prestatiedrang trok ik enthousiast door het leven waarbij ik alleen maar de weg op mijn kaart moest volgen. Toen mijn rugzakje zwaar begon te wegen, motiveerde ik mezelf om uit te pluizen waarom ik gans mijn leven deed wat ik altijd had gedaan. Ik ben dan ook iemand die eindeloos wil weten waarom iets zo is of waarom iets zo gebeurd. Stiekem was ik toch ook jaloers op alle anderen die zo gemakkelijk door het leven leken te gaan.


Om de antwoorden te vinden, wist ik dat ik door het donker moest gaan, dus trotseerde mijn innerlijke rebel, dat magische bos dat op mijn schatkaart stond. Bij aankomst, werd ik verwelkomt door mijn spirits die me hielpen om de juiste weg te nemen naar de schatkist aan informatie. De ongelooflijke schoonheid die verborgen lag in het diepste van mezelf, veranderde heel mijn leven. 


Het eerste en veruit het mooiste geschenk dat ik terugvond was mijn gave als mama. Ik bezit alle kennis over de bijzondere connectie tussen mama en kind. Al mag ik de papa's zeker niet vergeten te melden want zij horen er uiteraard ook bij. Daarnaast kreeg ik als voormalig verpleegkundige en fanatieke sporter (crossfit, lopen en yoga) ook duidelijkheid, waarom ik het altijd zo lastig had om in mijn positieve energie te blijven, mijn hoofd regelmatig "bom"vol zat en ik steeds oplaadpuntjes moest zoeken (net zoals een auto steeds benzine nodig heeft om door te kunnen rijden). Als bonus kreeg ik als verpleegkundige nog een veel heldere, ruimere blik op ziekte, aandoeningen, verslavingen en eetstoornissen. 


Ik besefte dat ik een keerpunt had gemaakt en nu gewoon verder langs dezelfde weg die op mijn schatkaart staat, mysterieus, enthousiast en zorgzaam, kan terugtrekken naar huis. Daar waar liefde aan onze kant staat en ik je heel graag met me meeneem want... 

BIO Nathalie Verbraeken

° 27 oktober 1984

Heenreis:

Zorgkundige - Ziekenhuis Geriatrische Verpleegkundige - Verpleegkundige in de huisartsenpraktijk -  Wondzorgverpleegkundige - Eigen Bedrijf Thuisverpleging


Terugreis: 

Levensschool 

Body Mind Release Therapeut

Yoga Teacher for healing & balance

Shamanic Healer  (in opleiding)