Je kind maakt een spiegel overbodig

Ervaar wat jij kan doen voor je kind in plaats van andersom.

Er bestaat een onzichtbaar energetisch lijntje tussen ouder en kind, waardoor je kindje onbewust emoties gaat oppikken en hetzelfde gedrag gaat vertonen als dat van jou. Dus als jij, mama of papa, je beperkende gevoelens en overtuigingen gaat loslaten en de positieve variant gaat weerhalen, dan doe jij dat niet alleen voor jezelf maar ook voor je kind. Heel bijzonder hoe dat werkt. 


Dat je kinderen je spiegelen, heb je vast al eens ervaren. Wanneer jij onrustig of boos thuis komt, zie je dat heel het gezin last gaat hebben van die energie. Je kind doet je na, praat je na ... met andere woorden spiegelen ze gewoon jou gedrag als ouder. De beperkingen die jij bij je kindje ervaart is eigenlijk een schat van informatie voor jullie gezamelijke persoonlijke groei. Het is wonderlijk om te gaan ontdekken wat jij kunt doen voor je kind, in plaats van andersom.

Wist je trouwens dat een kindje van voor de geboorte

al ballast overneemt van mama en papa?

 

Het kopiëren of overnemen van ballast doen ze al van in de buik bij de mama, tijdens de zwangerschap.

Stel dat mama zich bij de zwangerschap erg onzeker voelt, dan is de kans zeer groot dat haar dochter dit beperkend gevoel en overtuiging in de buik van mama gaat overnemen. Copy – paste! Voelt mama zich snel schuldig dan voelt haar dochter dat hoogstwaarschijnlijk ook. Heeft papa faalangst, dan heeft de zoon het ook. Zo vader, zo zoon, zo moeder, zo dochter.

 

Deze copy – paste overgenomen ballast, gebeurt niet alleen tijdens de zwangerschap maar voornamelijk in de eerste 7 levensjaren.

Alles is energie en wordt doorgegeven en overgenomen. Zo ook onze ballast.

Als jij bent wie je werkelijk bent, kan jou kind dat ook zijn.


Je hoeft je als ouder echt niet te focussen op bepaalde opvoedmethodes, technieken of weet ik veel wat... Je hoeft geen etiketten te kleven en geen urenlange gesprekken met anderen te doen over hoe jou kind zich gedraagt. Jezelf vergelijken met anderen of zoeken naar gelijkgestemden is vaak zelfs nefast voor jullie eigen persoonlijke groei. Goedbedoelde adviezen doen je vaak alleen maar verder en verder van jezelf verwijderen. 


Focus je nu eerst op hoe jij zelf in het leven staat. Jij bent hun voorbeeld. Kinderen hebben een natuurlijke leider nodig. Iemand die vol energie, zelfvertrouwen en zelfliefde in het leven staat. Als jij gaat worden wie je in werkelijkheid bent, kan jou kind dat ook zijn. En dat kan alleen maar door te starten met het loslaten van energetische ballast. 


Maar al te vaak hoor ik ouders zeggen: " kregen we maar een bijsluiter bij de geboorte van onze kinderen." Wel mama en papa, jij bent de bijsluiter!

Samen met Body Mind Release zijn jullie een natuurlijk product dat echt werkt zonder bijwerkingen en levenslang houdbaar is. 


Ervaar wat jij voor je kind kunt doen en wees zelf de verandering die je in je kind wil zien.